Join nemare's empire

štvrtok 11. augusta 2011

KEDY ZISK KRÁDEŽ JE, A KEDY NIE JE ?

Čo je krádež, švindeľ alebo podvod ?
Krádež,švindeľ alebo podvod je keď od niekoho zoberiem niečo za nič !
.
Zisk je možné vytvoriť len dvomi spôsobmi.
Za 1.- tak že zoberieme za výrobok viac než stál vyrobiť a strčíme si do vlastného vačku a máme sa dobre.
A za 2.- tak že zoberieme zo mzdy od toho kto niečo vyrobil svojou prácou a úsilím a strčíme si to do vlastného vačku a máme sa dobre .
Preto, keď hovoríme o zisku, vždy hovoríme o krádeži !
KEDY ZISK KRÁDEŽ NIE JE ?
Vtedy zisk nie je krádež, keď zisk re-investujeme do zvýšenia výroby a nestrčíme si ho do vlastného vačku.
Ak je niečoho málo a ľudia to veľmi chcú, cena stupne, je vyššia. To znamená,že za výrobok ktorý stal vyrobiť 1. euro,ľudia sú ochotný platiť aj 20. euro.V tomto príklade výrobca tvorí 2000% zisk.
A teraz, keď výrobca vezme tento 2000% zisk a re-investuje ho, teda pristaví výrobné haly,zakúpi ďalšie alebo efektívnejšie technologické zariadenia a zvýši výrobu, tým spôsobí dostatok výrobkov a cena klesne späť na 1.euro.
Potom spotrebiteľ má zabezpečené že už v budúcnosti nikdy viac už nebude musieť platiť za 1. eur-oví výrobok 20 euro.
Takto výrobca vráti svojím zákazníkom späť čo im vzal keď za 1.eur-oví výrobok bral 20 euro.
A presne toto robil Baťa !

Tomáš Baťa.
Baťa nežil zo ziskov ale zo mzdy ! Seba považoval za správcu, poverenca, kurátora a opatrovníka svojich zákazníkov a zamestnancov.
NE RE-INVESTOVANÝ ZISK BAŤA POVAŽOVAL ZA KRÁDEŽ !
A keď Anglicko bolo v smrteľnom nebezpečenstve v roku 1940,tak okrem normálnych daní,zaviedlo ešte aj 100% zdaňovanie ziskov a dividend ak nešli na re-investície,teda mali ste na výber, alebo re-investujete svoje zisky alebo 100% týchto ziskov odvediete štátu.
Týmto 100% zdaňovaním sa dosiahlo to že všetci výrobcovia,producenti a podnikatelia sa správali ako Tomáš Baťa, a Anglicko nie len že prežilo ale na koniec aj vyhralo !(V roku 1945 toto 100% zdaňovanie bolo zrušené.)
A v Nemecku po vojne toto 100% zdaňovanie ziskov a dividend (ak nešli na re-investície),spôsobilo že behom 7 rokov,totálne zničené a demontované Nemecko (1500 priemyselných fabrík bolo demontovaných v rokoch 1945 - 1948.) sa dostalo späť na pred vojnovú úroveň, to znamená ako keby k totálnemu zničeniu Nemecka nikdy nedošlo. Do dnes sa toto obnovenie nemecká nazýva Nemecký hospodársky ZÁZRAK !
V Nemecku sa jasne dokázalo, že hospodárstvo dokáže urobiť zázraky ak sa zisky nekradnú do súkromných vačkov ale systematický re-investujú ako to robil Tomáš Baťa !
Lenže dnes, Fašistické svine ktoré kooptovali Liberalizmus Vám budú tvrdiť, že zavedenie 100% zdaňovania ziskov a dividend ak nejdú ne re-investície je krádež !
Podsúvajú argument že, ak sa niekto slobodne rozhodne a zaplatí za 1.euro-vi výrobok 20 euro, že to krádež nie je !
To ale je absolútne zavádzanie a klamstvo,preto lebo :
Slobodné rozhodnutie by to bolo vtedy,keby ten istí 1.eur-oví výrobok by si mohol kúpiť za 1. euro,ale on sa rozhodne zaplatiť 20. euro!
- NIKTO SA SLOBODNE NEROZHODNE ZAPLATIŤ 20. EURO ZA 1.EUR-OVÍ VÝROBOK AK SA MÔŽE SLOBODNE ROZHODNÚŤ !
Fašistické svine kooptovali Liberalizmus,preto lebo Liberalizmus úplne prekrútil a skomolil koncepciu slobody a slobodného rozhodovania sa !
Liberalizmus dosiahol prekrútenie a skomolenie koncepcie slobody tak že jednoducho začal ignorovať existenciu ľudskej kondície a pozície a miesto toho hlása : rovnosť šancí !

Po skúsenostiach v Taliansku s Mussolinim a v Nemecku s Hitlerom ,kde Fašisti kooptovali Socializmus (Mussolini bol Socialista), a Národný socializmus, zistili že to je veľmi nevýhodné a veľmi nebezpečné !
Z týchto skúsenosti Fašisti zistili, že podstata ich moci nie je v existencii štátu - ale v existencii úrokov, ziskov a dividendou!
Fašisti si uvedomili, že oni nepotrebujú štát z ktorého budú vysávať úroky,zisky a dividendy, oni potrebujú svet v ktorom na večnosť bude možné vysávať úroky,zisky a dividendy do svojich súkromných vačkov !
Fašistické svine,potrebujú svet v ktorom štáty ani nebudú ďalej existovať, svet v ktorom budú existovať len dve skupiny ľudí,
- jedny, ktorý majú všetko,teda budú v dobrej a výhodnej pozícii a kondícii,
- a druhý ktorý nemajú nič, teda budú v zlej a nevýhodnej pozícii a kondícii.
Tí ktorý nemajú nič,aby mohli prežiť budú si musieť - DOBROVOĽNE A BEZ AKÉHO KOĽVEK NÁSILIA - neustále požičiavať si a robiť od rána do večera aby mohli platiť úroky tým ktorý majú všetko.
A aby sa tí ktorí nič nemajú nevzbúrili, budú im neustále opakovať :
- ALE VEĎ MÁME ROVNOSŤ ŠANCÍ,
- AJ VY MÔŽETE PODNIKAŤ,
- AJ VY MÔŽETE POŽIČIAVAŤ NA ÚROK,
- AJ VY SI MÔŽETE ZALOŽIŤ FABRIKU A TVORIŤ ZISKY A DIVIDENDY DO SVOJICH VAČKOV !
A to je totálna idioti-na ! Lebo rovnosť šancí existuje iba v lotérii alebo v kasíne na rulete !

Iba v lotérii a iba v kasíne pozícia a kondícia v ktorej sa jednotlivec nachádza nemá vplyv na jeho rozhodovanie, nemá vplyv na to čo jednotlivec môže a čo nemôže !
Tak že okrem kasína a lotérie my všetci, naša vôľa, náš intelekt a naše rozhodovanie je riadené a vychádza z našej kondície a pozície v ktorej sa nachádzame .
Ak sa nachádzame v dobrej - výhodnej pozícii a kondícii - naše slobodné rozhodnutia budú dobré a výhodné v náš vlastný záujem !
Ak sa nachádzame v zlej - nevýhodnej pozícii a kondícii - naše slobodné rozhodnutia budú zlé a nevýhodné a proti nášmu vlastnému záujmu !

Fašisti zistili, že podstata ich moci nie je v existencii štátu - ale v existencii úrokov, ziskov a dividendou!
Preto sa Fašisti rozhodli kooptovať liberalizmus a anarchiu Liberalizmu. Anarchiu Liberalizmu ktorej cieľ je likvidácia štátov na tejto planéte.
Fašistické svine nepotrebujú Liberalizmus aby obhajoval a presadzoval Fašizmu, oni potrebujú aby Liberalizmus obhajoval a presadzoval existenciu úrokov, ziskov a dividendou !

Pokiaľ budú existovať úroky,zisky a dividendy, do vtedy Fašizmus bude tiež existovať.





Dzurinda (SDKÚ) a Fico (Smer),budú tvrdiť že oni Fašisti nie sú, ale budú bojovať proti 100% zdaneniu ziskov a dividendou a proti vymedzeniu hornej hranice osobnej spotreby !


Bugár ( Most) a Slota (SNS) a,budú tvrdiť že oni Fašisti nie sú, ale budú bojovať proti 100% zdaneniu ziskov a dividendou a proti vymedzeniu hornej hranice osobnej spotreby !

Fígeľ (KDH) a Sulík (SaS), budú tvrdiť že oni Fašisti nie sú, ale budú bojovať proti 100% zdaneniu ziskov a dividendou a proti vymedzeniu hornej hranice osobnej spotreby !

Dokonca aj Matovič (Obyčajný človek), bude tvrdiť že on Fašista nie je, ale bude bojovať proti 100% zdaneniu ziskov a dividendou a proti vymedzeniu hornej hranice osobnej spotreby !
Všetci títo menovaní a ich politické strany robia presne to čo Fašisti potrebujú !
Fašisti potrebujú takých ako títo tu, ktorý za nich budú bojovať proti povinnej re-investície úrokov, ziskov a dividendou.
Čo urobili v Nemecku v roku 1945 po vojenskej porážke Nemeckej armády ?
Okamžite k normálnemu korporatívnemu zdaňovanie zaviedli ešte aj 100% zdaňovanie ziskov a dividendou ak nešli na re-investície a 95% zdaňovanie ročných osobných príjmov nad 60 tisíc ríššských mariek (6 tisíc deutch mariek).
Prečo ?

Preto že vedeli,že MOC FAŠISTOV NEPRIŠLA Z NEMECKÉHO ŠTÁTU - ALE K MOCI V NEMECKOM ŠTÁTE SA FAŠISTI DOSTALI CEZ ÚROKY, ZISKY A DIVIDENDY ktoré si strkali do súkromných vačkov a s ktorými si kupovali politické strany v Nemecku !

A práve preto, dnes môžeme úplne legitímne a oprávnene nazvať režim ktorí tu bol nainštalovaný v roku 1989:
- Fašistický režim, nie preto že by sa niekedy otvorene hlásil k Fašizmu - ale preto, lebo nikdy nezaviedol 100% zdaňovanie ziskov ak nešli na re-investície a systematicky pomáha vysávať výsledky práce celého národa cez úroky, zisky a dividendy do súkromných vačkov.
Hrozné odhalenie, sú to všetci špinavé, zlomyseľné a zločinecké Fašistické svine !
Dnes úplne legitímne a oprávnene môžeme nazvať Dzurindu, Fica, Slotu, Bugára,Sulíka Fígeľa (ako aj veľa ďalších) a ich politické strany : špinavé,zlomyseľné a zločinecké Fašistické svine,
- nie preto že by sa niekedy otvorene hlásil k Fašizmu - ale preto, lebo nikdy nezaviedli 100% zdaňovanie ziskov ak nešli na re-investície a systematicky pomáhajú svojou politikov a legislatívou vysávať výsledky práce celého národa cez úroky, zisky a dividendy do súkromných vačkov.
A toto vysávanie výsledkov práce celého národa cez úroky, zisky a dividendy do súkromných vačkov nie je len Fašistická špinavosť a svinstvo, ale je to ťažký Fašistický zločin proti Slovenskému národu a občanom Slovenska!

http://moje.hnonline.sk/node/7779

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára