Join nemare's empire

pondelok 8. augusta 2011

Z búrkového mraku nad Kanadou sa vynorila ľudská tvár


Začiatkom týždňa sa nad Kanadou prehnali hrozivé búrkové mraky. Niektoré z nich po čase nabrali fascinujúce tvary a Denis Farmer, obyvateľ mestečka Grand Falls, bol pri tom.
Tvár v oblakochFoto: Youtube

Kanadským mestom Grand Falls sa začiatkom tohto týždňa preháňali nízko položené búrkové mraky doprevádzané silným hrmením. Amatérsky kameraman Denis Farmer bol v správnom čase na správnom mieste. Fascinovaný náhlymi zmenami tvarov oblakov, schmatol kameru a zo zadného dvora nakrútil prírodné divadlo na video. Po chvíli sa z tmavých mrakov vynorila "ľudská tvár". Na záberoch sa dá pomerne jasne identifikovať nos, ústa i oko. V istom okamihu si na videu môžete všimnúť i ďalšiu tvár v popredí (cca 1:40).

Svoje video zverejnil Kanaďan na portáli YouTube a v krátkom čase si ho pozreli státisíce ľudí. "Tvár! Preboha, to je predsa tvár!" počuť na videu prekvapený Farmerov hlas. Pod videom sa okamžite objavili reakcie návštevníkov. Kým niektorí v oblaku vidia tvár Ježiša, ďalším pripomína diabla, rímskeho boha, či dokonca Santa Clausa. „Takže Harry Potter ešte neskončil? Zdá sa, že Lord Voldemort je späť,“ odľahčil komentáre jeden z návštevníkov.



www.youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára