Join nemare's empire

pondelok 22. augusta 2011

Pri letisku v Stanstede sa za denného svetla zjavilo UFO!



Svetlá sa pohybovali veľkou rýchlosťou
Svetlá sa pohybovali veľkou rýchlosťou

LONDÝN/BRATISLAVA - Posádke auta sa podarilo nad cestou M11 blízko Londýna natočiť zvláštne vyzerajúce UFO. Za bieleho dňa sa spoza oblakov vynorila biela svetelná guľa, ktorá sa rozdelila na menšie čiastočky a opäť zmizla. Blízko tohto miesta zažil podobný úkaz aj reportér BBC.
Video vzniklo južne od letiska Stansted a 36-ročný kameraman s prezývkou alvinol ho zverejnil na YouTube koncom júla. Počas pozorovania zavládlo v aute frenetické nadšenie a ozývali sa výkriky "Oh, môj bože."
Len o päť dní neskôr športový novinár Mike Sewell (41) uvidel takmer rovnaké UFO nad 16 kilometrov vzdialenou obcou Cottered. Muž, ktorý pracuje pre Radio 5 Live, uviedol, že objekt bol veľmi jasný a mal tvar disku.
"Videl som veľké svetlo na oblohe klesať k ceste. Keď sa dostalo bližšie, naklonilo sa doľava a zmizlo naprieč krajinou. Nebolo to lietadlo," opísal reportér.
UFO expert Nick Pope, ktorý mal možnosť vyjadriť sa k materiálu, zostal mierne zarazený. "Je to naozaj zaujímavé video. Za predpokladu, že to nie je podvrh, ide o jeden z najbizarnejších záberov UFO, aké som videl za dlhú dobu," dodal.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára